Velkommen til kennel Arachun

Følg os på Facebook- søg efter gruppen 'Kennel Arachun'

Vores planer for 2019-2020 se 'hvalpeplaner' i menuen til venstre.

29. august - Vi har planer om 2 kuld, og venter lige nu blot på løbetid for begge tæver. Læs mere under hvalpeplaner i menuen til venstre. Her er de to, forhååbentligt, kommende fædre:

22. juli 2019 - Det lykkedes ikke at få Fuji parret. Vi har  været i tænkeboks og har nu opdateret vores planer. Se mere under 'hvalpeplaner' i menuen til venstre.

21. juni 2019 - Fuji er gået i løb og skal parres i nærmeste fremtid. Vi har måttet finde en ny hanhund, læs mere om ham under 'L-kuld'.
 

Vi har desuden sagt farvel til Arachuns Aya og Akira som begge gik bort i foråret. I er savnet og elsket.

 

8. marts 2019 - Nu har vi fundet en kombination til næste parring, det bliver vores egen Fuji og den svenske han Coffee:

2. januar 2019 - Alle vores hvalpe er nu flyttet hjemmefra. Her er de med deres nye familier:

27. december 2018 - K-kuldet er 8 uger gamle, og der er nye portrætter under 'hvalpe' og 'K-kuld'. Der er nye billeder under 'fotos'. Her er det Kimiko, en af pigerne:

20. december 2018 - K-kuldet er 7 uger gamle, og der er nye portrætter under 'hvalpe' og 'K-kuld'. Der er nye billeder under 'fotos'. Her fra kennel Arachun ønsker vi Glædelig Jul til alle med vores årlige julekort:

13. december 2018 - K-kuldet er nu 6 uger gamle, og der er nye billeder under 'fotos'. Der er nye portrætbilleder under 'hvalpe' og 'K-kuld'. Her er det en af tæverne, Kitsune:

7. december 2018 - K-kuldet er nu 5 uger og 1 dag gamle. Der er nye billeder under 'fotos'. Nye portrætbilleder under 'hvalpe' og 'K-kuld'. Her er det en af hannerne, Kamina:

29. november 2018 - Kawaikuldet fylder 4 uger og har fået portrætbilleder under 'hvalpe' og 'K-kuld'. Der er nye billeder under 'fotos'. Her er det den ene han, Kurojaki:

24. november - I dag flyttede hele J-kuldet hjemmefra. Her er de med deres nye familier: