Feriepasning

Vi tilbyder pasning af eurasiere, hvis du skal på ferie. For dem, der har købt hund hos os, koster det 500 kroner pr. påbegyndt uge. For eurasiere fra andre kenneler er det 1000 kr. pr. uge.

Vi har maksimalt plads til 3 hunde ad gangen, udover vores egne.

Vi modtager kun hanhunde, hvis de kan sammen med andre hanner. Vi modtager ikke tæver i løb, da vores egen han vil stresse over det. Hvis tæven mod forventning går i løb, mens hun er her, skiller vi dem ad.

Du skal medbringe sele/halsbånd og snor, samt hundens vante foder (og gerne madskål).

Har hunden en særlig favoritbamse/tæppe/kurv må det gerne komme med.

Hunden passes indenfor i hjemmet, alenetiden er minimal da vi arbejder meget hjemmefra, og hunden tilbydes at komme med i soveværelset ved sengetid.

Får hunden akut brug for dyrlæge, og kan vi ikke få fat i dig, tager vi hunden til dyrlæge alligevel og forventer, at du betaler efterfølgende. Ved behov for ikke-akut dyrlæge taler vi med dig inden.

Vi klipper gerne klør, hvis du ønsker det mens hunden er i pasning.

Vi passer udelukkende eurasiere, da vi har en bred erfaring med racen.

Prisoversigt:

For Arachun-hunde: 500 kroner for 1-7 dage, 1000 kroner for 8-14 dage. Ved længerevarende ophold kan prisen reduceres. Der gives ikke rabat for 2. og eventuelt 3. hund.

For andre eurasiere: 1000 kroner for 1-7 dage, 2000 kroner for 8-14 dage. Ved længerevarende ophold kan prisen reduceres. Der gives ikke rabat for 2. og eventuelt 3. hund.